Καταλύματα Ελλάδας -> Έντυπος Οδηγός
Εξώφυλλο

Κυκλοφορεί ο πρωτότυπος ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ "Hotels and Rooms", που φιλοδοξεί να γίνει πολύτιμο βοήθημα για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν διακοπές ή να επισκεφθούν για τουριστικούς, εμπορικούς ή άλλους λόγους τις πανέμορφες Κυκλάδες. Αποτελεί τον πρώτο από τους αντίστοιχους οκτώ Οδηγούς που θα εκδοθούν για τις υπόλοιπες γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας.

Σκοπός του Οδηγού είναι να ενημερώσει τον ενδιαφερόμενο, ώστε να οργανώσει σωστά το ταξίδι του στις Κυκλάδες. Έτσι του παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όχι μόνο για κάθε τύπο καταλύματος (ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα δωμάτια), αλλά και για τα αξιοθέατα του κάθε νησιού, την ιστορία του, τη συγκοινωνιακή σύνδεση, φαγητό, διασκέδαση, πλαζ και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, καθώς και χάρτη του κάθε νησιού.

Τα βασικά πλεονεκτήματα του Νέου Οδηγού είναι τα εξής:

Είναι ο μόνος που περιέχει όλα τα Ξενοδοχεία και τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια της Ελλάδας κατά περιοχή (κι όχι μόνο μερικά διαφημιζόμενα).

Ο κάθε τόμος του Οδηγού, αποβλέποντας στην ευρύτερη κυκλοφορία, πωλείται σε πολύ χαμηλή τιμή συγκρινόμενη με άλλους Οδηγούς που κυκλοφορούν.

Η έντυπη μορφή του Οδηγού συμπληρώνεται από την ηλεκτρονική μορφή στον ιστοτόπο www.HotelsAndRooms.gr, όπου βρίσκονται τα Ξενοδοχεία και Ενοικιαζόμενα Δωμάτια όλης της Ελλάδας χωρίς τους περιορισμούς του έντυπου μέσου, με περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητες για τον επισκέπτη.

Δίνεται για κάθε συγκρότημα μια πλήρης εικόνα των υπηρεσιών που διαθέτει, με χαρακτηριστικά σύμβολα που επεξηγούνται στα "αυτιά" του εξωφύλλου, για να είναι πάντοτε εύκολο στον αναγνώστη ν' ανατρέξει σ' αυτά.

Τιμή 6 €. Σελ. 144, εξολοκλήρου έγχρωμες. Διάσταση 17x24 εκ.
Πωλείται σε περίπτερα, πρακτορεία και πάγκους εφημερίδων, βιβλιοπωλεία κ.ά.