Отворете Период : юни - септември

Стаи
единични
0
двойки
8
тройки
0
четворки +
0
8
Студио
0
Сюити
0
Апартаменти
1 стая
0
2 стаи
0
3 стаи +
0
0
Вили / Мезонети
0
Bungalows
0


Легла
16
KALAMITSI
Стаи под наем
Kalamitsi, Kimolos, Cyclades