Sterea HellasEtoloakarnania
П.Κ.:302 00  
Τелефон:+30 26310-
Надморска височина:3 м.
Население:92 жители
Намира се:Municipality of Iera Polis Messologhiou
Намира се:Department of Etolia & Akarnania

TOURLIDA