Sterea HellasEtoloakarnania
П.Κ.:300 23  
Τелефон:+30 26340-
Надморска височина:1.060 м.
Население:184 жители
Намира се:Municipality of Apodotia
Намира се:Department of Etolia & Akarnania

ANO CHORA