Sterea HellasAthens-Piraeus
П.Κ.:171 00  
Τелефон:+30 210-
Надморска височина:50 м.
Население:76.508 жители
Намира се:Municipality of Nea Smyrni
Намира се:Prefecture of Athens

NEA SMYRNI