Sterea HellasAthens-Piraeus
П.Κ.:145 00  
Τелефон:+30 210-
Надморска височина:290 м.
Население:45.015 жители
Намира се:Municipality of Kifissia
Намира се:Prefecture of Athens

KIFISSIA