Гърция -> Macedonia -> Pieria -> Panteleimonas Beach
MacedoniaPieria
П.Κ.:600 65  
Τелефон:+30 23520-
Надморска височина:5 м.
Население:116 жители
Намира се:Municipality of Anatolikos Olympos
Намира се:Department of Pieria

PANTELEIMONAS BEACH