Гърция -> Macedonia -> Pella -> Loutra Loutrakiou
MacedoniaPella
П.Κ.:584 00  
Τелефон:+30 23840-
Надморска височина:420 м.
Население:2 жители
Намира се:Municipality of Aridea
Намира се:Department of Pella

LOUTRA LOUTRAKIOU