Гърция -> Macedonia -> Imathia -> Agios Nikolaos (Naousas)
MacedoniaImathia
П.Κ.:592 00  
Τелефон:+30 23320-
Население:163 жители
Намира се:Municipality of Naoussa
Намира се:Department of Imathia

AGIOS NIKOLAOS (NAOUSAS)