Гърция -> Epirus -> Preveza -> Paralia (Loutsa)
EpirusPreveza
П.Κ.:480 62  
Τелефон:+30 26840-
Население:17 жители
Намира се:Municipality of Fanari
Намира се:Department of Preveza

PARALIA (LOUTSA)