Гърция -> Cyclades -> Tinos -> Ormos Panormou
CycladesTinos
П.Κ.:842 01  
Τелефон:+30 22830-
Надморска височина:20 м.
Население:92 жители
Намира се:Commune of Panormos
Намира се:Department of Kyklades

ORMOS PANORMOU