Гърция -> Crete -> Chania -> Perivolia (Vamvakopoulou)
CreteChania
П.Κ.:731 00  
Τелефон:+30 28210-
Надморска височина:450 м.
Население:3.065 жители
Намира се:Municipality of Therisso
Намира се:Department of Chania

PERIVOLIA (VAMVAKOPOULOU)